I know something about you

God morgon!

Idag är det söndag och det betyder att imorgon börjar skolan igen :( nooooo...
Idag måste jag verkligen plugga! jag har faktiskt suttit sen klockan 7 och pluggat engelska och senare ska jag plugga historia. Tur att jag räknade matte igår ^^nu behöverjag inte tänka mer på det!
Jag ska snart ta mig ner till gymmet på nått sätt... bussarna går så konstigt på söndagar -.-' (dem går konstiga varje dag tycker jag!)

I alla fall så hoppas jag att ni får en fin söndag. ♥ aa juste! det, igår blev det inte så mycket bloggande pga jag och familjen lagade pizza och tittade på film så jag det blev ingen tid över till bloggen.

Jag måste bara säga att jag längtar så efter våren! tänkt så många fina bilder man kan ta. Då lovar jag er att vara mer aktiv mer outfits och massa annat roligt :) jag funderar även på att lägga till ett par roliga kategorier inför våren :) vad säger ni? Jag hade tänkt att fixa dagens blogg eller något liknande ;)

Nej nu så måste jag gå och fixa träningskläderna osv ^^

Bye,hugs!♥


dagens inspirationsbild ( lookbook)


film tips!

här kommer några filmtips! :) Jag tycker att ni vekrligen borde titta på A Walk To Remember ♥ Om ni inte tittar på filmen så missar ni en helt galet romantisk film :')


"The Notebook" är lika romatiskt och sorlig :(



Ni borde verkligen titta på dessa två filmer ♥

check!

I måndags köpte jag ett par chinos och så fick jag även fem par strumpor av mamma ^^ ♥



Jag fick även med mig H&M's magazine :)




söta va? ^^

Exakt 50 år!

Igår fyllde min pappa 50 år!! :O Det var därför jag inte bloggade igår. Jag ville spendera hela dagen med min familj. Men jag tog ett par bilder som jag hade tänkt att dela med mig med er ^^ Mamma,jag och mina små syskon bakade cupcakes ♥ mm så goda dem blev! haha igår åt jag verkligen så mycket att jag nästan kände att jag skulle spricka :O haha.
Idag ska jag gå och gymma och bränna dem kalorier jag fick i mig igår ^^ jag ska även gå på ass'n abs passet :) det ska bli roligt att prova på det.

Jag måste tyvärr skynda mig till bussen nu , jag som inte äns har byt om!!! :O

cupcakes mm!



hahah lite kladdiga kanske ^^




Mammas cupcake till pappa ^^♥




Min till pappa^^ försökte göra honom :P


Pilates

Hej! :)

Nu kommer en liten sammanfattning på gårdagens pilates pass.
Det var mycket balans och styrka i bålen. Själv tyckte jag att det var lite för lätt för mig. Men jag rekomenderar det för er som vill träna balans. För min del var det mer avslappnande men jag kanske går på ett annat pass som är lite jobbigare nästa gång. Det finns ju som sagt olika jobbiga pilates pass. Jag tror även att jag ska gå på ett yoga pass nästa gång :)

Idag var jag på en liten gym genomgång sedan bestämde jag mig för att gå på styrkepasset efter det sprang jag i en kvart :) Mer om styrkepasset kommer senare!
Nu måste jag fortsätta plugga matte :P

Byeee!♥



bild :Google

fettisdagen i bilder

Först åt vi hamburgare...hehe jag gjorde en speciall ^^ som ni ser,fast jag gjorde den upp och ner :P sen åt jag två hamburgekött till. Sedan var det dags att trycka sig en semla :O efter det åt jag ingenting! Jag drack bara vatten resten av kvällen ^^

 

Nu ska jag och mamma titta på en tv-serie :) uppdaterar senare om gårdagens pilates pass!

bye♥


+07.00+

God morgon! :)
Nu är jag i gymmet, klockan 07.00 börjar passet men jag tänkte slänga in ett kort inlägg först :p
Jo jag har en sak till er vampire diaries älskare <3 men kommer att dyka upp under dagen :)
Nu måste jag byta om. Uppdatering om passet kommer sen.
Kram!!!!


Bedtime

Imorgon ska jag på ett Pilates pass klockan 07.00 :) det är första gången så vi får se hur det går!
Jag har nu tränat i snart tre veckor på gymmet :) det är super roligt verkligen!
Jag har bokat en gyminstruktör (lite tveksam på stavningen^^) i alla fall, det känns som att det behövs :p jag ångrar verkligen inte att jag köpte gymkortet.

Aja nu måste jag gå och lägga mig , god natt! <3


+FASHION+BY+H&M+

Hej! hoppas att ni har haft det bra :)

Jag satt ihop ett liten collage av H&M's nya kollektion. Själv köpte jag byxorna idag. Jag har också ett par svarta jag måste säga er att dem sitter super!




+söndag+

Jag är tillbaka efter en liten blogg paus.
Hoppas att ni har haft det bra dem senaste dagarna :)

själv gymmade jag igår och gick på en spinning pass. Sedan spenderade jag dagen hemma och tittade på tv. Nu har man ju som sagt lov. Jag ska väl passa på att tärna hur mycket som helst och träffa kompisar. Men tyvärr måste jag också plugga....

nej nu ska jag inte gnälla mer. Jag ska ner till köket och hämta lite frukost och sen blir det Vampire Diaries TIME!♥

Uppdaterar mer senare ,kram!♥


where is my soulmate?

Hej hej! :)

en liten sammanfattning om dem två senaste dagarna:

Igår had ejag huvudvärk.....Jag gjorde mitt matte prov och sedan åkte jag till en annan skola för att ha hemspråk därefter väntade jag på bussen ner till stan för att titta på min syrra som skulle ha en teater om grekiska gudar. Efter en timmes väntande fick jag gå in i teatern. Jag kan säga er att teatern var riktig bra! :)
Jag var hemma vid tio ungefär. Jag var jätte trött :O Men nej,nej jag somnade vid 00.00. Imorse när jag vaknade var jag halv död.... plus att jag skulle gå på morgon fys med min kompis.... jag kan säga er att jag var väldig pigg efter passet så jag besätmde mig för att springa lite. Jag sprang ungefär 2-3 kilometer, hahah men vänta bara tills jag berättar vad vi gjorde på idrotten :O... Min kära lärare hade planerat att ha konditionsträning!!!!!!!! JAG VAR SÅ  NÄRA ATT SVIMMA. Man skulle springa 12 varv runt en hinderbana. TUR att jag hade en banan med mig annars skulle jag inte ha orkat med engelska provet som vi hade direkt efter idrotten.I eftermiddags fick jag tillbaka mitt matte prov och jag kan säga med stolthet att jag blev riktig nöjd med provet (det var på tiden) ^^
Ja, efter skolan pkte jag, min syrra och mina föräldrar och handlade vi köpte både nyttigt och onyttigt... Jag kan säga att jag åt fyra kakor för att jag tyckte att jag förtjänade det ^^ Nu så ska jag snart gå och lägga mig för att imorgon bitti ska jag gå på spinning med en kompis :) så det här kanskeblir mitt sista inlägg för idag :)

I så fall god natt på er . många kramar // Michelle

min duktiga syrra till höger ^^


hehe och bara jag helt random ^^




god natt!!♥

How will i know?

Ååå,vilken dag.... kärlek hit och dit och massa annat.
Imorgon ska jag göra den efterlängtade matte provet :) wish me luck!
Jag ska sova nu, min hjärna slocknar snart... btw jag tränade karate idag :O efter två veckor är jag tillbaka .. snacka om att jag kände mig som en seg råtta ..... haha men nu sätter jag igång igen med träningen :D
Aja outfits kommer upp under veckan!

MÅNGA KRAMAR OCH KÄRLEK TILL ER!♥♥♥


GLAD ALLA HJÄRTANS DAG

JAG VILLE BARA HÄLSA ER EN GLAD ALLA HJÄRTANS DAG ♥
(nu måste jag springa till bussen :O)


hah fail hjärta ^^ men i alla fall det är taken som räknas, right?

My love is your love- W.Houston

God natt mina kära läsare♥

KÄRLEK TILL ER!
(det är trots allt alla hjärtansdag om en halvtimme)


I want to be a princess

Nu ska jag gå och lägga mig :)
God natt på er! ♥


Famlijen hade en före alla hjärtans dag firande ^^ eftersom både mamma & pappa jobbar på tisdag hinner vi inte fika och så, så då bestämde vi oss för att fira och fika lite smått idag :) Jag fick en liten present oxå! men jag visar er den imorgon istället :)

hehe dem åt prinsesstårta ..jag åt semlor ;)




bild: (jag)

stand by me

Hej :)
Hoppas att ni har haft en toppen helg!
Själv har jag ju varit sjuk men nu mår jag bättre, så imorgon ska man till skola. Jag har två prov jag behöver göra italienska och matte. Nästa vecka kommer nog inte vara så stressig men visst har man alltid något att göra :s

Idag tillbringade jag söndagen med min familj vi åt gott och jag åt änltigen en semla , mums jag har lägntat eller jag längtade rättare sagt ^^ nu är jag super mätt :O orkar knappt gå..
kolla min fina bild på min semla :D haha fast jag åt två..hehe



bild : (jag) mums!♥

outfit del 2



Onsdagens outfit

I will always remember you

Jag vill börja med att skriva att Whintey Houston var och är den mest begåvade sångerskan någonsin. Jag vet int eomni minns men jag skrev en uppsats om henne för två veckor sen och jag är glad att jag valde att skriva om henne och hennes karriär.  Hon är verkligen min största idol och kommer att vara för evigt. Hennes låtar är dem mest underbaraste. Jag vet inte om det bara är jag som känner att man är i en anna värld när man lyssnar på henne låtar. varje låt har en känsla att förmedla. Och jag lovar att vad det nu än är så förmedlade hon den känslan mycket bra när hon sjöng.
Jag vill bara säga R.I.P Whintey och jag hoppas att vilar i frid nu. Ingen här på jorden kommer aldrig någonsin att glöma dig och dina låtar. TACK , för att visa att kvinnor kan lyckats på alla sätt och vis och tack för att du delade med dig av dina låtar ♥



romantic

life is like a perfume.... life will have a end


bild: Michelle Snchez Zenkelt (jag)

Do you remember my messages?

God natt mina fina läsare<3


Tävla hos Bloggstyle

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA VIDARE TILL BLOGGEN! :) lycka till!♥



to be the last one

 


 

Love is good,love is fine.♥

Promises means everything but once you break them, sorry means nothing

 


miss independent

Måndagens Oufit:
















Hoppas att alla mår bra :)
Nu ska jag se vad jag kan hitta på ,hmm jag kanske går ner till köket och kockar lite te vatten :)
outfit del 2 kommer senare
bye!♥

+frukost+

God morgon! :)
Idag mår jag lite bättre,men jag är inte helt frisk. Huvet snurrar fortfarande ..

Men nu äter jag frukost och tittar på the vampire diaries <3 :D


Winter fashion

Det behövs lite vinter inspo , tycker ni inte det? ;)






Bilder :lookbook

En filt eller två?

Sitter med en kopp te och försöker bli varmare...jag fryser och mår allmänt sjuk.... Jag missade två prov idag pga jag mådde dåligt :s och jag som har pluggat hela veckan! Aja får göra proven nästa vecka istället! :)
Nu ska jag ta och vila i soffan och titta på ett av mina favo program! :)<3
HUGS!


/en kokosboll gör att man mår bättre,mums!/


*förkyld*

Åhh vilken kväll... Jga har räknat matte hela kvällen men har något fasnat i hjärnan? svar,nej! eller kanske lite... jag har blivit förkyld och är jätte trög :s jag kände att jag höll på att ramla av stolen (en aning överdriven) ^^
Men förkyld är jag minsann! imrgon ska vi åka skridskor med klassen men för min del blir det inget, mamma och pappa säger att det är icke bra! ^^ eftersom man svettas och det är kallt ute så kan man riskera få en lunginflammation... inte roligt alls ju så jag får hoppa över idrotten imorgon :P Hoppas bara att jag mår bättre inför helgen! :Ojag hade ju tänkt att köra några pass men kompisarna och gymma lite. Men vi får väl se, hoppas kan man göra i all fall! :)
Nej,nu har jag babblat för mycket jag ska ta och sova nu!♥ måste vara pigg inför matteprovet imorgon ;)
God natt!


bild: JAG (Michelle Sanchez Zenkelt)

+winterland+

God natt! <3


A coup of tea and homework

Hejsan! :)
Nu är jag äntligen klar men kemin :D jag hoppas verkligen att det går bra imorgon på provet :s

Lite plugg tips! från MIG ;)
1. Du ska ALDRIG vara inloggad i FACEBOOK när du pluggar
2. Ha färggladda skrivböcker och sudd och pennor för att göra allt roligare ;)
3. lägg upp ditt schema och planera hur mycket du ska plugga och hur många uppgifter du ska göra eller läsa.
4. en kopp kaffe/te sitter alltid fint när man ska plugga ♥

Hoppas att mina tips hjälper er! KRAM!


3 months before

Foto:Michelle Sanchez Zenkelt (Jag)

Kamera: Nikon D3000

 

foto: Michelle Sanchez Zenkelt (Jag)

Kamera: Nikon D3000

 

Jag tog lite bilder på mammas mage :) Guud vad jag längtar efter att få se vad som finns där inne. Jag vill gossa med min lilla bebis♥ Älskar dig redan min lilla bebis! :)

 

 


cold weather

Hej :)

Jag har varit lite off dem senaste dagarna, men oroa er inte nu är jag tillbaka :D
Jag tänkte lägga upp ett par outfitsbilder innan jag går och lägger mig :)

Hoppas att ni har haft en bra dag. Själv har man pluggat för fullt :s det är tre prov som väntar på att jag ska skriva ner mina svar på pappret .... det är sånt här som kallas "skolan tar upp hela din fritid" ;) haha nejdå det finns säkert tid för annat :P

I alla fall här har ni ett par outfits från förra veckan! :)

 

 

 

God natt!♥


Keep fit!

God morgon! :)

Jag måste bara säga en sak!!! Jag avskyr sena bussar!! Särskilt när man har räknat ut att man ska komma i tid! Jag var vid busshållplatsen 5 min innan den skulle komma 25 över men nej nej.... Antingen hade den redan åkt eller så kom den sen! För att den jag tog kom 33 över! -.-' asså om det står en tid ska den komma då!!!! Inte tidigare eller SENARE! Ååå jag blir så sur.... Förlåt ^^
strunt samma så är jag nu på väg till spinningen :) jag har glömt bort att berätta att jag har börjat gymma :) jag är verkligen super taggad! Jag har provat på spinning förut och jag tyckte att det var super roligt,så varför inte gå på det igen :) nu borde testa!

Jag uppdaterar mer senare efter min träning för att nu måste jag avsluta detta inlägg :)
KRAM!


RSS 2.0